Активни на стола

Категория: Идеите днес

На талази в медийното пространство тече всевъзможна информация за това как да живеем активно. А ние поемаме с интерес. Прелистваме жадно всяка страница на биоизданията и питаме гугъл как да влезем във форма,  ако е възможно за по-малко от 24 часа. Екип “Активен живот” ще разочарова пасивния читател – от чист интерес цветя не никнат.

Само 30 дена са нужни на едно занимание да се превърне в навик, от който имаме потребност. Според гост-лектора Георги Ненов (спортист, програмист, мотиватор и усмихнат човек) месец е психологическата бариера от трябва към искам.

Нашият екип запретна ръкави и реши да премине даже и отвъд нея. Идеята – сет за масаж и физически дейности, които може да правите… седнете… именно, точно на този стол. Комплектът не само ще съдържа части, които активират множество мускули и стави докато работим, но включва и схема, която прави заниманието постоянно.

Упражнения от такъв вид ни правят по-концентрирани и съответно по-продуктивни. Следователно най-голяма полза от продукта ще извлече бизнесът. Който е и основната цел. И инвеститор. Перфектно оформен кръговрат. Да видим какви идеи ще донесе утрешният ден.

Автор и фотограф: Невена Бачева