Четвърто издание на “Идеите – това сме ние”

 

И тази година си запазете датите от 3 до 6ти септември, защото ОИБ се завръща с четвъртото издание на “Идеите – това сме ние“, форума за социални иновации!

Водещата тема е „Активен живот и създаване“, затова тази година ще се раздвижим буквално и преносно. Да си активен отдавна не се изчерпва с това да си в добра физическа форма.  С всяка една идея или инициатива ние променяме себе си и средата около нас. Всяко запознанство с нови хора напасва стрелката на житейския ни компас, понякога в изцяло нова посока; изправяме се пред различни предизвикателства, които ни правят по-дръзки и ловки, а всяко превръщане на идея в реална стъпка напред може да се окаже животопроменящо.  Тази година #Идеите4 ще бъдат отново катализаторът на тези положителни дейности и емоции.

Очакват ви два напълно нови екипа с интересни теми, нови работилници и нови лица от ОИБ. Организации като ПОдЛЕЗНО, Праводач, Лечение без граници, ТАраТАнци, CoShare, Наукативно, Идействай и др., наченати от невероятните си екипи през изминали издания на “Идеите – това сме ние”, високо вдигнаха летвата за всякакви нови инициативи. Затова още от сега тренирайте за перманентно добро настроение, нестихващ заряд от новаторство и готовност за създаване, защото септември наближава!