РЕстарт

Проект „РЕстарт” се стреми да намери решение на проблема със социалната изолираност на възрастните хора и да стопи ледовете между поколенията. За целта ежемесечно се организират посещения на младежи в домове за възрастни хора в и около гр. София, които разнообразяват забързаното ежедневие и обогатяват всички участници в срещите с нови знания и умения.

Чрез провеждането на приятни лични разговори, играта на различни настолни игри, четенето на литературни творби и веселбата с народни песни и танци доказваме, че за забавлението няма възраст. На всяка среща с положителна енергия и добро настроение успяваме да върнем чувството за пълноценност и усмивката на забравените възрастни хора.

 

 

 

В основата на проект „РЕстарт” е човешкият ресурс в лицето на добротворците, които отделят личното си време и внимание за каузата. Благодарни сме на всички, които ни подкрепят и не позволяват на възрастните ни приятели да загубят блясъка в очите си.

 

 

Ако имате желание да се присъедините към нашата мисия, можете да се свържете с нас на info@oib.bg или нашата ФБ страница РЕстарТ.