Присъедини се

Искаш да станеш член на Обединени идеи за България? Ето повече информация за присъединяването към организацията ни.

Екипи на ОИБКак работим?

Като голям отбор, състоящ се от различни екипи. Като временни екипи по различни проекти. Като мрежа от студенти и млади професионалисти, които искат да създават проекти в България и чужбина. Имаме собствена онлайн интранет мрежа, чрез която са възможни градивните дискусии – независимо от разстоянието между членовете на ОИБ. Редовните скайп-срещи и разговорите в социалните мрежи са неизменен елемент от дейността ни. Тежестта от работата е много добре разпределена; семестриалните ваканции са особено активен период на дейности (организиране на уъркшопи, провеждане на форума “Идеите-това сме ние” и др.).

Какво търсим ние?

Ентусиазъм, толерантност, креативност, ангажираност, отговорност, адаптивност и самоинициативност.

Мрежа от българи

Какво предлагаме?

Мрежа от приятели и колеги из цял свят, обмяна на опит между членовете на организацията, възможност за реализиране на иновативни идеи, връзка с нашите медийни и експертни партньори.

Етапи на присъединяването?

  • Автобиография (таблична форма, стандартен европейски формат)
  • Мотивационно писмо (1 страница, стандартно форматиране), включващo и конкретните представи и желания на кандидата за работа в определена сфера на дейността на ОИБ (логистика, маркетинг, търсене на партньори, IT)
  • Среща с представител на екип Човешки Ресурси

Документите или въпросите си може да изпратиш на info@oib.bg