1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Трикракото столче на проектния мениджмънт

Пети септември, следобед – дискусионният форум „Идеите – това сме ние”2 е в разгара си. След като яростно атакуваха пиците и кафетата по време на почивката, участниците се запътиха обратно към стаите, но този път, за да вземат участие в една от специализираните работилници, предназначени за внедряването на практически умения у участниците, нужни за успешната реализация на проектите в месеците след форума.

Прочети още...

Успешен събитиен мениджмънт - един урок на All Channels

Анита ПейковаБедин, Business unit director на All Channels Events, беше лектор на работилницата по събитиен мениджмънт в ден трети на конференцията "Идеите това сме ние 2". Тя даде насоки и препоръки на младите и проактивни българи за това как да организират събитие без излишен стрес и притеснение.

Прочети още...

Спец-майстори в предприемачеството

Следобедът на първия ден от форума „Идеите – това сме ние“2 беше посветен на работилници по теми, нужни за развитието на една инициатива. Всеки участник, спрямо интересите си, разполагаше с правото да избере сфера, в която му бе дадена възможност да се запознае с дейността на определен проект и да спомогне с идеи за неговото развитие. По този начин аз се оказах участник в темата „Предприемачество“, като първоначалната ми нагласа беше смесица от притеснение, тъй като никога не съм се занимавала с подобен тип дейност и лек скептицизъм относно способността на подобна тема да задържи интереса и вниманието ми.

Прочети още...

Ако вратата е заключена, намери начин да влезеш през прозореца

С други думи ако не се отказвате можете да станете достатъчно добър PR специалист. Това искаше да ни предаде Милена Стратиева, част от M3 Collеge, първият и единствен център за професионално обучение по PR и маркетинг. С помощта на подробна презентация и много позитивизъм Милена превърна работилницата по PR и реклама в събитие.

Прочети още...