1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Екипът на "Извън рамките"

На вашето внимание: екипът на „Извън рамките“. Те са от онези обикновени хора, които носят особения товар на вярата. Вяра в развитието, в създаването, в мечтите си. И в себе си.

Диана Найденова

     

Представи се:  Диана Найденова,  магистър Finance & Private equity, London School of Economics, съорганизатор на Извън Рамките.

Опиши себе си с 3 думи:  енергична, мотивираща, амбициозна

За теб „Извън рамките“ е приятелят, който те тласка  да направиш първата стъпка по дългия път на предприемачеството.

Повод, за да излезеш извън рамките, е : Всеки ден

Идея, която можеш да осъществиш чрез „Извън рамките“ –  Светът е голям и разностранен,  всяка идея може да се развие, „Извън рамките“ ще е до теб при важните решения в началото.

 

 

 

Полина Берг

      Представи се:  Полина Берг, адвокат и маркетинг сътрудник в pravatami.bg: разкодираните закони.

Опиши себе си с 3 думи: Енергична, амбициозна, алтруист

За теб „Извън рамките“ е … Възможност да науча повече за това как всеки човек с добра идея може да създаде бизнес.

Повод, за да излезеш извън рамките, е : Желанието ми да се развивам и да разширявам кръгозора си. 

Идея, която можеш да осъществиш чрез „Извън рамките“: Всяка добра идея.

 

 

 

 

 

Представи сеМирослава Тодорова, съорганизатор на „Извън рамките“

Опиши себе си с 3 думи: енергична, позитивна, забързана

За теб „Извън рамките“ е …възможност да добия по-пълна представа за това как мога да осъществявам идеите си, насочва мисленето в посока „Имам идея и мога да я осъществя“. Дава ти насоки как да оцениш идеята си, да организираш правилния екип, да намериш финансиране, да стартираш и да си успешен.

Повод, за да излезеш извън рамките, е : Всеки ден има поводи човек да излезе извън рамките, да изучава нови хоризонти, да се обогатява и да намира начини да подобри живота си и този на околните. Не обичам да стоя статично и да чакам нещата да се случат, искам да съм промяната и това ме движи напред. Искам и да виждам как младите и кадърни хора поемат инициативата и градят един хубав образ на бъдещето.

Идея, която можеш да осъществиш чрез „Извън рамките“ : Интересна ми е възможността да се таргетира групата на подрастващите/ тийнейджърите с определена игра/ приложение, която/ което да развива социалната им отговорност, да насочва виждането им към важни глобални проблеми.

 

Младен Печевски

      Представи се: Младен Печевски, следвам Стопанско управление в СУ „Св. Климент Охридски“.

     Опиши себе си с 3 думи: иновативен, общителен, амбициозен.

     За теб „Извън рамките“ е … страхотна инициатива, която дава възможност на млади хора, следващи най-различни различни специалности, да навлязат в дебрите на предприемачеството по възможно най-увлекателния начин.

      Повод да излезеш извън рамките, е: стремежът към нови знания и контакти. 

      Идея, която можеш да осъществиш чрез „Извън рамките“ – Да направя икономическите науки по-достъпни и по-приложими и да накарам младите хора да ги погледнат по различен начин.

 

 

Това са те – само малка част от младите надежди на обществото ни. Тези, които ще търсят идеите навсякъде, ще черпят вдъхновение от всяко положително събитие и ще се стараят да организират такива, за да има вяра.

Петя ПетроваАз съм Петя Петрова и за мен „Извън рамките“ отваря нови врати. Показва различни гледни точки на една цел – реализирането на идеи.  А те са във всички нас, просто чакат да бъдат открити и осъществени. Готови ли сте да излезете извън рамките?

 

 

 

 

 

 

Автор: Петя Петрова

Share